Artboard 1icon_burger icon_checkmark_red icon_checkmark icon_cross icon_down icon_download icon_edit icon_exclamationbox icon_eye icon_facebook icon_heart icon_home icon_house icon_lock icon_magnify icon_papers icon_prize icon_quote icon_site-switchericon_star icon_studerende icon_trio icon_twitter icon_up
Menu

Familieplejer

Der holdes cafémøder for familieplejerne den første onsdag i hver måned – bortset fra juli måned.

Der kan være forskellige temaer på cafémøderne, det kan være om Socialtilsynet, om efterværn, den nye pensionsmulighed og meget andet. Det der er kendetegnende er, at det altid er temaer, som familieplejerne selv har foreslået.
Nogle gange inviteres en oplægsholder udefra, som kan inspirere med et aktuelt tema.
Der er altid plads til at få diskuteret løst og fast om de aktuelle problematikker, der opstår for den enkelte eller er gruppe.
I december holdes der julefrokost.
På kredskontoret er konsulenterne klar til at hjælpe familieplejerne. Det kan være i forhold til fortolkning af love og regler, eller at gå med til en forhandling med kommunen. Det kan også være i større sammenhæng, hvis f.eks. en kommune finder på at nedsætte vederlagene for en stor gruppe familieplejere.
Kredskontoret forsøger så vidt muligt at have overblikket og den koordinerende rolle i forhold til aktiviteter for familieplejerne.